Ve sonunda bitti bu iş! Cengiz Ünder'i resmen duyurdular...

Cengiz Ünder'in adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Marsilya'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan milli yıldız Cengiz Ünder'in geleceği belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ligue 1 ekibi Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'in transferde adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile gündeme gelmişti. Ancak milli oyuncu Cengiz Ünder'in Fransız ekibindeki geleceği belli oldu.

CENGİZ ÜNDER-GALATASARAY İDDİALARI

Transferin flaş takımlarından Galatasaray geçtiğimiz sezon yaptığı transferlerle büyük ses getirmişti. Bu yaz da yıldız isimleri kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların gündemine Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder geldi.

GELECEĞİ BELLİ OLDU

Fransa basınında yer alan habere göre; Cengiz Ünder'in Galatasaray'a transferi mümkün değil. Milli oyuncu için en az 15-20 milyon euro bonservis bedeli bekleyen Fransız ekibi, bu rakamdan aşağı bir teklife sıcak bakmıyor. Ünder'in gelecek sezon da Marsilya'da kalması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, bu sezon Marsilya formasıyla toplam 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2924 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.