Ve sonunda bitti! Anthony Martial ''Geliyorum'' dedi: 3 yıllık anlaşma tamam...

Anthony Martial transferi hayırlı uğurlu olsun. Manchester United'dan ayrılan Fransız golcü, teklife ''Tamam'' cevabını verdi. İşte Anthony Martial'in yeni adresi...

Kariyerinde Lyon, Monaco, Sevilla gibi takımlarda forma giyen ve son olarak Manchester United ile sözleşmesi noktalanan Anthony Martial, yaz dönemi boyunca kendisine kulüp arıyordu. 28 yaşındaki Fransız futbolcunun adı birçok kulüple anılmıştı. Uzun süredir boşta olan ve kendisiyle ilgili transfer görüşmeleri yürütülen Anthony Martial, sonunda imzayı atıyor.

ANTHONY MARTIAL TRANSFERİ BİTİYOR!

Süper Lig devlerinin de radarında olan Anthony Martial, henüz bir kulüple anlaşma sağlayamadı. Transferde çeşitli kulüplerle görüşen, ancak bir türlü el sıkışmayan Fransız futbolcunun yeni durağı açıklandı. İngiliz basını, Anthony Martial'in Brezilya yolcusu olduğunu duyurdu.

GÖRÜŞMELERDE MUTLU SON!

İngiltere'den gelen bilgilere göre; Anthony Martial'in yeni durağı Brezilya oluyor. 28 yaşındaki futbolcu, Flamengo ile anlaşma sağladı. Brezilya ekibinin yakın zamanda transferi resmiyete kavuşturacağı ve 3 yıllık sözleşme imzalayacağı da belirtildi.

Süper Lig devlerine de birçok kez önerilen Martial, kariyeri boyuncu 403 maçta boy gösterdi ve 106 gol, 56 asistlik katkı sağladı.

www.aksam.com.tr