Ve Sergio Ramos'un uçağı iniyor! 2 yıllığına hayırlı olsun: Yüzyılın transferi gerçek oldu

Sergio Ramos için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Sevilla'dan ayrılan ve adı Süper Lig ekipleriyle de gündeme gelen yıldız stoper Sergio Ramos'un yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sevilla'dan ayrılan Sergio Ramos'un yeni durağı belli oldu. Adı geçtiğimiz günlerde Süper Lig devleriyle de gündeme gelen tecrübeli yıldız stoper Sergio Ramos'un merakla beklenen yeni takımı belli oldu.

SERGIO RAMOS, SÜPER LİG DEVLERİYLE ANILIYORDU

Uzun yıllar formasını giydiği Real Madrid'den ayrılarak 2023'ün yazında PSG'ye transfer olan Sergio Ramos, geçtiğimiz sezon başında ise eski takımı Sevilla'ya geri dönmüştü. Bu yaz İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sona eren Ramos'un adı uzun süredir Süper Lig devleriyle gündeme geliyordu.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İspanya basınında yer alan habere göre; Sevilla'dan ayrılan Sergio Ramos'un merakla beklenen yeni durağı Suudi Arabistan. Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr, Ramos ile 2 yıllığına el sıkıştı. Transferin önümüzdeki haftalarda resmiyete dökülmesi bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Sergio Ramos, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3301 dakika sahada kalan 38 yaşındaki İspanyol stoper, 7 gol ve 1 asistle skora etki etti.