Ve Sergen Yalçın'ı duyurdular! Süper Lig'de büyük sürpriz: Geri dönüyor

Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. İşte son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve adı yaz transfer döneminde de birçok takımla gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni adresi...

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, geri dönmeye hazırlanıyor. Siyah-beyazlılardan bu yana hiçbir takımın başına geçmeyen ve adı birçok ekiple anılan başarılı çalıştırıcı Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oluyor.

SERGEN YALÇIN, EN SON BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRDI

2019-2020 sezonunun ocak ayında Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın, başarılı performansıyla adından söz ettirmiş ve sezonu Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası ile kapatmıştı. Ancak 2021-22 sezonuna kötü bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarda, Yalçın ile yollar ayrılmıştı.

GERİ DÖNÜYOR! İŞTE YENİ ADRESİ...

Yeni Meram'da yer alan habere göre; Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor'un gündeminde Sergen Yalçın var. Yalçın ile masada olan yeşil-beyazlıların aynı zamanda Aykut Kocaman ile de görüştüğü ve yeni teknik direktörünü önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAKİ KARNESİ

2020-21 sezonunda Beşiktaş'ta Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Sergen Yalçın, aldığı sonuçlarla maç başına 2.09 puan ortalaması yakalamıştı.

2017-18 sezonunda kısa süre Konyaspor'u yöneten başarılı çalıştırıcı, yeşil-beyazlılarla 10 maça çıkmıştı.