Ve Sergen Yalçın sesleri! Resmen harekete geçtiler

Sergen Yalçın için Süper Lig'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve geçtiğimiz yaz birçok takımla gündeme gelen Sergen Yalçın için harekete geçtiler. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın için flaş bir gelişme yaşandı. Rıza Çalımbay ile yolları ayırması gündemde olan siyah-beyazlılar, eski teknik direktörleri Sergen Yalçın'ı gündemine aldı.

SÜPER LİG'DE SERGEN YALÇIN SESLERİ

Sezona kötü başlayan ve önce Şenol Güneş, sonra Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ı getirdi. Ancak Çalımbay ile de kötü gidişatı durduramayan siyah-beyazlılarda ayrılık gündemde. Yolların ayrılması durumunda listedeki ilk isim de Sergen Yalçın.

HAREKETE GEÇTİLER

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay için yolun sonu gözüktü. Siyah-beyazlı taraftarlar şimdiden Sergen Yalçın'ın takımın başına geri getirilmesi için sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu. Başkan Hasan Arat ve yönetiminin olası bir ayrılık durumunda Sergen Yalçın'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

KARİYER ÖZETİ

Daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, son olarak teknik direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş'ta 1 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası kaldırdı.