Ve Sergen Yalçın geri dönüyor! Süper Lig'de büyük sürpriz...

Sergen Yalçın için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Ligde istediği sonuçları alamayan Süper Lig ekibi, son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran teknik direktör Sergen Yalçın için devreye girdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın ardından hiçbir takımda görev almayan Sergen Yalçın için sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi.

SON OLARAK BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRMIŞTI

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Siyah-beyazlılarla 2020-21 sezonunda hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran Yalçın, bir sonraki sezon alınan kötü sonuçların ardından takımdan ayrılmıştı.

SERGEN YALÇIN GERİ DÖNÜYOR! GÖRÜŞME YAPILDI...

Sergen Yalçın sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bu sezon yükseldiği Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Samsunspor, Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARNESİ

Sergen Yalçın, daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük yaptı. Son olarak Beşiktaş'ta görev alan 50 yaşındaki çalıştırıcı 2020-21 sezonunda Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda zafere ulaştı.