Ve Sergen Yalçın geliyor! Resmen duyurdular

Sergen Yalçın için Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak Beşiktaş'ta görev alan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni adresi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Süper Lig'de Sergen Yalçın için flaş bir iddia gündeme geldi. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve lig şampiyonluğu yaşayan başarılı çalıştırıcı Sergen Yalçın'ın yeniden siyah-beyazlıların başına getirileceği iddia edildi.

SERGEN YALÇIN SON OLARAK BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRDI

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan Sergen Yalçın, o sezon siyah-beyazlılarda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Ancak bir sonraki sezon istenen sonuçların alınamaması nedeniyle başarılı çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.

GERİ DÖNÜYOR

Star Gazetesi yazarı Ferudun Niğdelioğlu yazısında; Başkanlığa aday olan Hasan Arat'ın şimdiden çalışmalarına başladığını belirtirken, "Bizim kulağımıza gelen bilgiye göre teknik direktörlük için Sergen Yalçın'ın ismi geçiyormuş." ifadelerine yer verdi.

KARİYER ÖZETİ

Sergen Yalçın, daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevi yaptı.