Ve Sergen Yalçın geliyor! Canlı yayında resmen duyurdu...

Sergen Yalçın, son olarak Beşiktaş'ı çalıştırmış ve daha sonrasında hiçbir takımda görev almamıştı. Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanan başarılı çalıştırıcı Sergen Yalçın için eski milli futbolcu Tümer Metin'den flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de son oynanan Antalyaspor maçında 3-2'lik skorla mağlup olan Beşiktaş'ta kriz yaşanıyor. Takımın bir türlü istenilen sonuçları alamaması sonrası camiada yeni başkan ve teknik direktör kim olacak soruları soruluyor. Dün oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçının ardından katıldığı TV programında karşılaşmayı yorumlayan eski milli futbolcu Tümer Metin, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş için en doğru tercih olacağını belirtti.

"SERGEN YALÇIN DA GELMEK İSTİYOR"

Beşiktaş'ta başkan adaylarına seslenen Tümer Metin, Sergen Yalçın'ı işaret ederek şu sözleri söyledi: "Gideceğin tek adres var; Sergen Yalçın... Başka birine gidemezsin. Eğrisini, doğrusunu tartışırız. Sergen hoca da adım kadar eminim, gelmek ister"

SON ŞAMPİYON HOCA

Öte yandan Beşiktaş, son şampiyonluğunu Sergen Yalçın döneminde yaşamıştı. Tecrübeli teknik adam sezonu çifte kupayla tamamlamıştı.