Ve Semih Kılıçsoy transferi resmen bitti! Başkan bizzat açıkladı...

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah-beyazlı ekipte birçok talibi olduğu iddia edilen Semih Kılıçsoy için kulübünden resmi bir açıklama geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig devi Beşiktaş'ta bu sezon UEFA Konferans Ligi ve Süper Lig'de istenen sonuçlar bir türlü alınamadı. Siyah-beyazlılarda son olarak Fernando Santos ile de yollar ayrılırken oldukça kötü geçen sezon içerisinde yüz güldüren tek olumlu şey Semih Kılıçsoy'un parlamasıydı. Performansıyla göz dolduran genç Semih'e Avrupa'nın birçok devinin talip olduğu ve yaz transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Semih için Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'den bir açıklama geldi.

SEMİH KILIÇSOY İÇİN BEKLENEN HABER GELDİ

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Cenk Tosun'un bu sezonki vasat görüntüsünden dolayı forma şansı yakalayan ve bunu oldukça iyi değerlendiren Semih Kılıçsoy transferde gündemden düşmüyordu. Son olarak Chelsea'ye transfer olacağı konuşulan Semih'in transferine son noktayı Hüseyin Yücel koydu. Yücel, Semih için herhangi bir transfer teklifinin olmadığını açıklayarak genç oyuncu için çıkan transfer dedikodularına da son noktayı koydu.

SEZON RAKAMLARI

Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş formasını tüm kulvarlarda 29 maçta 1709 dakika terletti. 19 yaşındaki golcü oyuncu, 11 gol ve 2 asist üreterek takımının gol yükünü sırtlamayı başardı.

www.aksam.com.tr