Ve Sebastian Szymanski transferini resmen duyurdular! Dünya devine rekor bonservisle gidecek...

Fenerbahçe'de bu sezon performansıyla birçok Avrupa devini peşine takan Sebastian Szymanski için transferde sıcak bir gelişme daha yaşandı. Polonyalı oyuncu, rekor bir bedelle sarı-lacivertlilerden ayrılmak üzere. İşte Sebastian Szymanski haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sebastian Szymanski, geçtiğimiz sezon Hollanda Eredevisie'de Feyenoord ile yaşadığı şampiyonlukta gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin uzun uğraşlar sonucu 9.75 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Polonyalı yıldızın İstanbul macerası beklenenden kısa sürecek. Szymanski, Serie A devine imza atmaya hazırlanıyor.

SEBASTIAN SZYMANSKI MILAN YOLUNDA

Sebastian Szymanski, Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan'a transfer olmaya çok yakın. İtalyan basınında yer alan haberde; Kırmızı siyahlı ekibin Fenerbahçe'ye 24 yaşındaki orta saha için 18 milyon euro teklifte bulunduğu belirtildi. Sarı lacivertlilerin ise bu teklife 28 milyon euro taleple karşılık verdiğine değinildi. Haberin detayında Milan'ın teklifi yükselteceği ve Fenerbahçe'nin istediği rakamlara çıkabileceği de yer aldı.

BONSERVİSİYLE REKOR KIRACAK

Sebastian Szymanski'nin Serie A devine imza atması halinde Fenerbahçe'nin beklediği gelir yaklaşık 25 milyon euro olarak belirlendi. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Polonyalı yıldız, sarı lacivertlilerin en pahalı satışı olarak kulüp tarihine geçecek.

NAPOLI VE TOTTENHAM DA PUSUDA

Bir başka Serie A ekibi Napoli ve Premier Lig takımlarından Tottenham'ın da Sebastian Szymanski'nin durumunu yakından takip ettiği biliniyor. İki kulüp de Milan'ın transferi gerçekleştirememesi halinde Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

SEZON RAKAMLARI

Sebastian Szymanskii bu sezon Fenerbahçe formasıyla 45 maçta forma giydi. Takımın en skorer isimlerinden olan Polonyalı orta saha ürettiği 12 gol ve 14 asist ile kariyerinin en verimli dönemini geçiriyor.

www.aksam.com.tr