Ve Samet Akaydin'i resmen duyurdular! Sonunda geri dönüyor...

Samet Akaydin için Panathinaikos'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Yunan ekibinde son 2 karşılaşmada süre alamayan 29 yaşındaki milli stoper Samet Akaydin için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Panathinaikos'ta Samet Akaydin için sürpriz bir gelişme yaşandı. Yunan ekibinde son 2 karşılaşmada da süre alamayan 29 yaşındaki milli stoper Samet Akaydin, sonunda geri dönüyor.

SAMET AKAYDİN, KULÜBEYE ÇEKİLMİŞTİ

Devre arasında Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Samet Akaydin, kiralık olarak Panathinaikos'a gönderilmişti. Yunan ekibinde iyi bir başlangıç yapamayan milli stoper oyuncusu, son 2 resmi maçta da yedek kulübesinde yer almıştı.

GERİ DÖNÜŞÜ DUYURDULAR

Samet Akaydin, 2 maç aranın ardından geri dönüyor. Yunanistan basınında yer alan habere göre; 29 yaşındaki stoper oyuncusu, ligde oynanacak olan Aris Selanik maçıyla sahalara geri dönecek. Teknik direktör Fatih Terim, Akaydin'e yeniden ilk 11'de yer vermeyi planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Panathinaikos formasıyla şu ana kadar 7 resmi maça çıkan Samet Akaydin, bu karşılaşmaların 4'ünde ilk 11'de yer almıştı. Bu karşılaşmalarda 379 dakika sahada kalan 29 yaşındaki stoper oyuncusu, 1 asistle takımına katkıda bulundu.