Ve Salih Uçan resmen geri dönüyor! Ezeli rakiple sözleşme imzalayacağını duyurdular...

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Salih Uçan için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah-beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan milli oyuncu, geleceği hakkında dikkat çeken bir karar verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde adeta kabus gibi bir yıl geçiren Beşiktaş'a bir kötü haberde milli orta saha oyuncusu Salih Uçan'dan geldi. Siyah-beyazlı ekipte, bu sezon ayakta kalan nadir isimlerden olan ve performansıyla göz dolduran 30 yaşındaki oyuncu İtalya'ya geri dönmeye hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Salih Uçan, Lazio ile anlaşmaya vardı.

SALİH UÇAN GERİ DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Süper Lig'in dev ekibi Beşiktaş'ta 3'üncü ve son sezonunu geçiren Salih Uçan'ın geleceği netleşti. Siyah-beyazlı kulüpte taraftarın sevgilisi haline gelen milli oyuncu, kulüpten ayrılmaya hazırlanıyor. Çizme basını, Salih Uçan'ın Lazio ile anlaşmaya vardığını ve sezon sonunda İtalya'ya geri döneceğini manşetlerine taşıdı.

EZELİ RAKİPLE İMZALIYOR

İtalya Serie A'da bir dönem Roma forması giyen Salih Uçan, başkent ekibinin ezeli rakibine transfer olacak. Milli oyuncu, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında kiralık olarak Roma formasını giymişti. Serie A ekibi, Salih'in satın alma opsiyonunu kullanmamıştı.

SAMET AYBABA GÖRÜŞECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Kulübü Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba düzenlediği basın toplantısında Salih Uçan ile devre arasından sonra görüşeceklerini açıklamıştı. Deneyimli futbol adamı, Salih'in takımda kalmasını istediklerini sözlerine eklemişti.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Salih Uçan, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 72 maça çıktı. Milli oyuncu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 13 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr