Ve Salih Özcan için beklenen haber geldi! Süper Lig devi transferi resmen bitirdi...

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli oyuncuyu gündemine alan Süper Lig devi transfere son noktayı koydu. İşte Salih Özcan haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan performansıyla tüm dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Milli oyuncu, performansıyla göz doldururken transferde adı birçok Avrupa kulübü ve Süper Lig'in devi Galatasaray ile anılan gurbetçi oyuncu için sarı-kırmızılılarda transferin geleceği netlik kazandı.

SALİH ÖZCAN TRANSFERİ GALATASARAY'DA SONA ERDİ

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, orta saha transferi için arayışlarına devam ederken gündemine Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan'ı almıştı. Sarı-siyahlıların, Salih Özcan için 20 milyon euro istemesinden dolayı Galatasaray bu transferden resmen vazgeçti ve alternatiflere yönelmeye başladı.

FENERBAHÇE'NİN DE İLGİSİ VAR

Salih Özcan'a ilgi gösteren bir diğer Süper Lig devi Fenerbahçe'nin de bu transferden vazgeçmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli kulübün şu an için Salih Özcan için istenen rakamlara çıkamayacağı ancak pazarlıklarına devam edeceği kaydedildi.

DORTMUND RAKAMLARI

Salih Özcan, Borussia Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 52 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2 asist ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr