Ve Sadio Mane'yi resmen duyurdular! Bir rüya gerçek oluyor: Süper Lig devi geri sayıma geçti...

Al-Nassr'da forma giyen yıldız futbolcu Sadio Mane için heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Arabistan'dan ayrılacağı konuşulan Senegalli yıldız, Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. İşte Sadio Mane haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezon başında Alman devi Bayern Münih'ten ayrılarak birçok ünlü oyuncu gibi Arabistan kervanına katılan Sadio Mane'nin kariyer planlaması istediği gibi olmadı. Arap yarımadasına adapte olmakta zorlanan yıldız oyuncunun yeni adresi de şekillenmeye başladı. Yıldız oyuncunun menajeri ülkemize gelmek için yeşil ışık yaktı.

SADIO MANE, GALATASARAY'A DOĞRU

Geçtiğimiz sezon başında 6 sezonluk Liverpool kariyerini noktalayarak Bayern Münih'e transfer olan Sadio Mane için işler istediği gibi gitmiyor. Bavyera ekibinde tutunamayan yıldız oyuncu, sezon başında Suudi ekibi Al-Nassr'a transfer olmuş ancak burada da mutlu olamadı. Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Mane'nin menajeri ile görüştü ve büyük bir ilerleme kaydetti.

SEZON SONUNDA NET KARAR VERİLECEK

Yıldız oyuncunun menajeri, Galatasaray'ın ilgisinden her ne kadar hoşnut olsa da nihai kararlarını sezon sonu vereceklerini belirtti. Haberin ayrıntılarında, Mane'yi kadrosuna katmaya en yakın takımın Galatasaray olduğu belirtildi.

AL-NASSR RAKAMLARI

Sadio Mane, Al-Nassr formasıyla tüm kulvarlarda 34 maça çıktı. 32 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 7 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr