Ve Sacha Boey rekoru kırılıyor! İstanbul'a geliyorlar: Galatasaray'ın kasası Barış Alper Yılmaz ile dolup taşacak...

Dünya devi Barış Alper Yılmaz için İstanbul'a geliyor. Galatasaray'ın son dönemdeki parlayan yıldızı, Sacha Boey'in transfer rekorunu kırmaya hazırlanıyor. İşte Barış Alper Yılmaz transferinde son durum...

FATİH BURAK YILDIRIM

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, yükselen formunu sürdürmeye devam ediyor. Bu sezon teknik direktör Okan Buruk'un en önemli kozlarından biri olan milli futbolcu, birçok mevkide etkili performans sergiledi. 23 yaşındaki futbolcunun bu çıkışı ise Avrupa devlerinin gözünden kaçmadı.

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN İSTANBUL'A GELİYORLAR!

Galatasaray'ın yıldızı için Avrupa'nın 5 büyük liginden önemli talipler var. Bu takımlar arasında şu ana kadar en ciddi olanı Arsenal. Londra devi, Galatasaray cephesiyle resmi temaslara dahi başlamış durumda. İngilizlerin amacı sezon sonunda Barış Alper Yılmaz transferini gerçekleştirmek. Bu sebeple Arsenal scoutları, milli oyuncuyu yakından takip ediyor.

Galatasaray'ın Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşmayı canlı takip etmek için ise İstanbul'a geliyorlar.

İNGİLİZLER RESMEN DUYURDU!

İngiliz basını, Arsenal'ın Barış Alper Yılmaz'a olan ilgisini resmen duyurdu. İngiltere'den gelen bilgilere göre Londra ekibi, Barış Alper Yılmaz'ı kesin olarak rakiplerine kaptırmak istemiyor. Bu sebeple gelecek yaz kesenin ağzı bir hayli açılacak. Galatasaray cephesi ise özellikle bu sene yaptığı çıkışla her geçen gün piyasa değerini yükselten Barış Alper Yılmaz'dan rekor bonservis geliri bekliyor.

İngiltere cephesi, Barış'ın yüksek temposu ve birçok mevkide rakiplerine fiziksel üstünlük sağlamasına vurgu yaparak, onun tam da Ada futboluna uygun olduğunu düşünüyor. Önümüzdeki günlerde Arsenal ve Galatasaray arasındaki görüşmelerde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım