Ve rüya transfer gerçek oluyor! Philippe Coutinho sonunda imzayı atıyor...

Son olarak Aston Villa'dan Katar'ın Al-Duhali ekibine kiralanan Philippe Coutinho için yeni bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı orta saha, herkesi şaşırtacak bir imza atmaya hazırlanıyor. Philippe Coutinho gelişmesinin detayları haberimizde...

Büyük umutlarla ve yüksek bir bonservis bedeliyle gittiği Barcelona'da beklenen etkiyi yapamayan Philippe Coutinho, kiralık macerasını son olarak Aston Villa'da noktalamıştı. 20 milyon euro bedelle İngiliz ekibine katılan tecrübeli orta saha, Katar'ın Al-Duhali ekibine sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Brezilyalı yıldızın iddia edilen yeni adresi ise herkesi şaşırttı.

PHILIPPE COUTINHO INTER MIAMI YOLUNDA

Kadrosunda Avrupa futboluna damga vurmuş Sergio Busqets, Jordi Alba ve Lionel Messi gibi isimleri barındıran Inter Miami, yeni hedefini belirledi. Yatırımlarına ara vermeden devam etmek isteyen MLS temsilcisi, dikkat çeken bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Listenin ilk sırasındaki aday ise, daha önce kadrodaki isimlerle Katalan ekibinde birlikte top koşturan Philippe Coutinho oldu. Brezilyalı yıldız için "rüya imza" tanımlaması yapılırken, kadroya katmak için büyük çaba gösterileceği belirtildi.

LIONEL MESSI DEVREYE GİRECEK

Aston Villa ile olan sözleşmesi 2026 yılında bitecek olan Philippe Coutinho için İngiliz ekibinin bonservis talebi bulunuyor. Brezilyalı yıldızın eski takım arkadaşı Lionel Messi ise, Coutinho'yu ikna etmek için bizzat devreye girecek. Başarılı orta sahanın, MLS temsilcisine katılmaya sıcak baktığı belirtildi.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Katar ekibi Al-Duhali ile 11 maçta görev yapan Phillipe Coutinho, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağlamayı başardı.

www.aksam.com.tr