Ve Romelu Lukaku 2 yıllığına hayırlı olsun! ''Geliyorum'' dedi: Yüzyılın transferini duyurdular...

Romelu Lukaku'nun Roma'dan sonraki durağı belli oldu. Sezon sonu kiralık olarak formasını giydiği İtalyan ekibinden ayrılacak olan yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Roma'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku'nun önümüzdeki sezon formasını giyeceği takım belli oldu. Bonservisi Chelsea'de olan yıldız golcü Romelu Lukaku'nun yeni durağı Suudi Arabistan.

ROMELU LUKAKU SEZON SONU AYRILIYOR

Geçtiğimiz sezonu Inter'de bu sezonu da Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku'nun bir sonraki durağı uzun süredir merak konusuydu. Sezon sonu İtalyan ekibinden ayrılacak olan ve bonservisini elinde bulunduran Chelsea'de de kadroda düşünülmeyen yıldız golcünün yeni adresi belli oldu.

ÇILGIN TEKLİFE İKNA OLDU! TRANSFERİ DUYURDULAR...

İtalya basınında yer alan habere göre; Geçtiğimiz yaz da Romelu Lukaku ile ilgilenen Suudi Arabistan takımlarından Al-Hilal, kollarını sıvadı. Arap ekibinin yıllık 30 milyon euro ücretle yapmış olduğu iki yıllık sözleşme teklifine yıldız golcüden olumlu cevap geldi. Sezonu Roma'da tamamlayacak olan Lukaku'nun önümüzdeki yaz imzayı atması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2216 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Belçikalı yıldız golcü, 15 gol ve 2 asistle skora etki etti.