Ve Robin Van Persie'yi resmen duyurdular! Geri dönüyor: Kimse bunu beklemiyordu...

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Robin Van Persie için sürpriz bir gelişme yaşandı. 2019 yılında futbolu bırakan dünyaca ünlü santrfor Robin Van Persie, futbola geri dönüyor. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Hollanda futbolunun yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan ve yolu Fenerbahçe'ye transfer olarak ülkemize de düşen dünyaca ünlü eski futbolcu Robin Van Persie, tüm dünya tarafından konuşulacak bir karara imza atmak üzere. 5 yıl önce aktif futbol kariyerini sonlandıran Van Persie, yeşil sahaya bu kez teknik direktör olarak dönmeye hazırlanıyor.

ROBIN VAN PERSIE TEKNİK DİREKTÖR OLUYOR

Hollanda devi Feyenoord'da altyapı antrenörlüğü yapan Robin Van Persie, kariyeri için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Hollanda basınında yer alan habere göre; Heerenveen, Van Persie'yi takımın başına geçirmek için görüşmelere başladı. İki taraf arasındaki görüşmeler sonunda resmi imzalar atılırsa Van Persie, ilk kez bir A takım yönetmiş olacak.

FEYENOORD'UN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Futbolu bıraktıktan sonra Feyenoord'da altyapı antrenörlüğü görevine başlayan Robin Van Persie için kırmızı-beyazlı ekip yeni bir teklifte bulundu. Van Persie için çıkan haberin detaylarında, Feyenoord'un 41 yaşındaki çalıştırıcıyı önümüzdeki sezon U21 Takımı'nın başına geçirmek istediği ancak Van Persie'nin bu teklifi reddettiği belirtildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Robin Van Persie, 2 sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 87 maça çıkmıştı. Hollandalı oyuncu, 36 gol ve 7 asist üreterek skora etki etmişti.

www.aksam.com.tr