Ve Rey Manaj yaptı yapacağını! Resmen geri döndü

Rey Manaj cephesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Sivasspor formasıyla attığı gollerle lige damga vuran Arnavut yıldız, bu sezon da adından oldukça söz ettirecek gibi görünüyor. İşte Rey Manaj haberinin detayları…

2023 yılının Ağustos ayında Sivasspor'a imza atan Rey Manaj, o sezon takımıyla çıktığı 36 maçta 22 gol ve 3 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Sergilediği oyunla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu, başta Barcelona ve Watford olmak üzere pek çok takımda top koşturdu.

SÜPER LİG DEVLERİNİN RADARINDA

Rey Manaj, geçen sezona 22 gollük performansıyla damga vurmasının ardından Süper Lig devlerinin radarına girmişti. Ayrıca oyuncuya yurt dışından da çeşitli teklifler geldiği öne sürülmüştü.

REY MANAJ'IN TALİHSİZ SAKATLIĞI

Bu sezona da fırtına gibi bir başlangıç yapmak isteyen Arnavut yıldız Rey Manaj, yaşadığı tendon sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kaldı.

Bu talihsiz sakatlık sebebiyle başarılı oyuncu, Sivasspor formasıyla ligde 4 maç kaçırdı. Bu maçlarda forma giyemeyen oyuncu, hafta sonu oynanan Hatayspor maçıyla sahalara geri döndü.

REY MANAJ YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Hatayspor maçına ilk 11'de başlayan Rej Manaj, 43 ve 73. dakikalarda bulduğu 2 golle Sivasspor'a resmen maçı kazandıran adam oldu. Böylece Arnavut yıldız, yeniden fırtına gibi esmeye başlayarak sakatlığının ardından lige geri döndü.

3 GOLLÜK KATKI

Sakatlığı sebebiyle Sivasspor formasıyla bu sezon şimdiye kadar 6 maça çıkan Rej Manaj, takımına 3 gollük bir katkı sağladı.