Akşemsettin Gençalp
Son olarak Bodrum FK'yı çalıştıran Volkan Demirel, geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir sessizliğini koruyan ve yeni adresi merak edilen genç çalıştırıcı Volkan Demirel'in gelecek sezon için hedefi belli oldu.
Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrum FK'da teknik direktörlük görevi yapan Volkan Demirel, beklenen sonuçları bir türlü alamadı. 43 yaşındaki teknik adam, 13 maçlık kısa maceranın ardından yeşil-beyazlı takımdan ayrıldı.
GERİ DÖNÜYOR! İŞTE PLANI...
Bodrum FK'daki kısa süreli macerasının ardından yeni adresi merak konusu olan Volkan Demirel'in hedefi belli oldu. Genç çalıştırıcının gelecek sezon Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen bir ekipte görev almayı hedefliyor. Demirel, bu hedef doğrultusunda sezon sonu gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak.
HAYALİ FENERBAHÇE VE MİLLİ TAKIM
Diğer yandan Volkan Demirel'in hayali, uzun yıllar kalesini koruduğu Fenerbahçe ve A Milli Takım'da görev almak. 43 yaşındaki genç çalıştırıcı daha önceden yaptığı bir açıklamada, "Milli Takım ve Fenerbahçe benim için bir hedef ama şu an için orada olmak benim için çok erken. Bana biri gelse 'bu göreve gelir misin' dese 'şu an gelemem' derim. Hazır değilim diyemem ama doğru zaman önemli" demişti.
Volkan Demirel daha önceden Fatih Karagümrük ve Hatayspor'da da teknik direktörlük görevi yapmıştı.