Ve resmen duyuruldu! Hakan Çalhanoğlu geri dönüyor....

Serie A ekibi Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu için çarpıcı bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu için müjdeli haberi verdi. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu, 3. sezonunu geçirdiği Inter'de en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. Serie A'da lider durumda bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda mücadele eden İtalyan ekibi, milli yıldızın şefliğinde tüm kulvarlarda iddiasını sürdürüyor. Devler Ligi'nde oynanan Atletico Madrid maçı sonrası sakatlık yaşayan Hakan Çalhanoğlu, takıma geri dönmeye hazırlanıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU BOLOGNA MAÇIYLA DÖNÜYOR

Sakatlığı sebebiyle Inter'in Serie A'da oynadığı son üç maçta görev alamayan Hakan Çalhanoğlu, 28. haftada Bologna'ya karşı oynanacak mücadelede formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Simone Inzaghi'nin milli futbolcuyu 90 dakika sahada tutmayacağı belirtildi. İtalyan çalıştırıcının, Çalhanoğlu'nu Atletico Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi rövanş maçına hazırlamak istediği ifade edildi.

KAS GERİLMESİ TESPİT EDİLMİŞTİ

Hakan Çalhanoğlu'nun sağ uyluğunda hafif kas gerilmesi tespit edilmişti. 30 yaşındaki orta sahanın sağlık ekibinin belirttiği sürede takıma dönüş sağladığı belirtildi.

SEZON RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter formasıyla 30 maçta 2442 dakika sahada kaldı. Yıldız futbolcu bu süre zarfında takımına 11 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı.

www.aksam.com.tr