Ve resmen duyurdular! Yusuf Sarı transferi sonunda bitti...

Adana Demirspor'un milli yıldızı Yusuf Sarı için flaş bir gelişme yaşandı. Transferde adı birçok kulüple anılan orta saha oyuncusu için Adana Demirspor yönetimi son kararını aldı. İşte Yusuf Sarı haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen ve bu sezonki performansıyla adeta lige damga vuran Yusuf Sarı için transferin son gününde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Dev kulüplerle de adı geçen milli oyuncu için alınan kararın ardından adeta herkes ters köşe oldu.

YUSUF SARI TRANSFERİ BİTTİ

Süper Lig'de 2 sezondur Adana Demirspor formasını terleten Yusuf Sarı, Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Transferde adı gündemden düşmeyen 26 yaşındaki oyuncu için karar çıktı. 5 Ocak Gazetesi'nin haberine göre; Adana Demirspor'da yönetim ile arasındaki pürüzleri giderdi ve milli oyuncuyu takımda kalmaya ikna etti.

3 BÜYÜKLERİN İLGİLENDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Yusuf Sarı'nın başarılı performansının ardından Süper Lig'in 3 büyük kulübü olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tecrübeli oyuncu ile ilgilendiği iddia edilmişti. Beşiktaş'ta futbol koordinatörü Samet Aybaba, Yusuf'un Beşiktaş'ın sistemine uygun bir oyuncu olmadığını söyleyerek bu iddiaları yalanlamıştı.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Yusuf Sarı, Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda 55 maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 15 asist üreterek skora etki etti.