Ve resmen duyurdular! Yusuf Demir geri dönüyor...

Yusuf Demir, bu yaz Galatasaray'dan ayrılarak Basel'e kiralık olarak gitmişti. İsviçre'de iyi bir başlangıç yapan genç oyuncu Yusuf Demir için müjdeli haberi Almanya basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu yaz Galatasaray'dan Basel'e kiralanan Yusuf Demir için sürpriz bir gelişme yaşandı. Alman basını, 20 yaşındaki genç oyuncu Yusuf Demir'in Avusturya 21 Yaş Altı Milli Takımı'na geri döneceğini yazdı.

YUSUF DEMİR, BU YAZ KİRALIK OLARAK GÖNDERİLDİ

2022'nin yazında Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservisle Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir için Türkiye'de işler yolunda gitmemiş ve sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk yönetiminde fazla süre alamamıştı. Bu yaz kadroda düşünülmeyen 20 yaşındaki oyuncu kiralık olarak Basel'e gönderildi.

ALMANLAR DUYURDU! GERİ DÖNÜYOR...

Almanya basınında yer alan habere göre; Yusuf Demir, Avusturya 21 Yaş Altı Milli Takımı'na geri dönüyor. Werner Gregoritsch, genç oyuncuyu Avrupa Şampiyonası elemeleri için kadroya dahil edecek.

BASEL'DEKİ PERFORMANSI

Yusuf Demir, Basel formasıyla bu sezon şu ana kadar 5 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 375 dakika sahada kalan 20 yaşındaki genç oyuncu, 1 golle skora etki etti.