Ve resmen duyurdular! Younes Belhanda geri dönüyor...

Adana Demirspor forması giyen ve sözleşmesinin son yılına giren Younes Belhanda için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Akdeniz ekibiyle sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Faslı oyuncu, geleceği hakkında kararını verdi. İşte Younes Belhanda haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Adana Demirspor'da geleceği merak edilen Younes Belhanda için transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de 2.5 sezondur Adana Demirspor forması giyen Faslı oyuncu, performansıyla taraftarın sevgilisi olmuş durumda. 33 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'in bir başka ekibine transfer olmaya hazırlanıyor.

YOUNES BELHANDA GERİ DÖNÜYORÜlkemize ilk olarak 2017-2018 sezonunda Galatasaray'a transfer olarak giriş yapan Younes Belhanda, yönetim ile yaşadığı anlaşmazlığın ardından sözleşmesi feshedildikten sonra Adana Demirspor'a transfer olmuştu. Akdeniz ekibinde performansıyla göz dolduran oyuncu, İstanbul'a geri dönmeye hazırlanıyor. Pendikspor'un, Adana Demirspor ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Faslı oyuncuyu önümüzdeki sezon kadrosuna katacağı iddia edildi.SÖZLEŞME UZATMAYACAK2021-2022 sezonunun ortasında Adana Demirspor'a transfer olan ve performansıyla orta sahaya seviye atlatan Belhanda, mavi-lacivertli ekiple yeni sözleşme imzalamama kararı aldı. Tecrübeli oyuncunun bu kararı almasında etkili olan etkenlerden birinin Galatasaray'dan yakın arkadaşı Henry Onyekuru'nun takımdan ayrılması olduğu belirtildi.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Younes Belhanda, Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda 74 maça çıktı. Faslı oyuncu bu karşılaşmalarda 19 gol ve 12 asist ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr