Ve resmen duyurdular! Vedat Muriqi transferi bitti

Vedat Muriqi, Mallorca'da başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ederken transferde de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Atletico Madrid iddiaları ile gündeme gelen Vedat Muriqi için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Mallorca'da başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Vedat Muriqi, Atletico Madrid iddiaları ile gündeme geldi. İspanyol ekibi Kosovalı golcü Vedat Muriqi için kararını verdi ve transfer bitti.

VEDAT MURIQI İÇİN ATLETICO MADRID İDDİASI

2022'nin yazında Lazio'dan 8.02 milyon euro bedelle bonservisi alınan Vedat Muriqi, performansıyla La Liga'ya damga vurdu. Attığı gollerle adından söz ettiren Kosovalı golcü, Atletico Madrid'in gündemine geldi. Devre arasında golcü takviyesi yapmak isteyen başkent ekibinin Muriqi'yi istediği iddia edildi.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

İspanya basınında yer alan habere göre; Mallorca yönetimi, Atletico Madrid'in de istediği Vedat Muriqi için kararını verdi. İspanyol ekibinin devre arasında golcüsünü bırakmaya niyeti yok. Bu kararın ardından Kosovalı golcü için transfer defteri sezon sonuna kadar kapanmış oldu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Mallorca formasıyla şu ana kadar 9 resmi maça çıkan Vedat Muriqi, bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 798 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Kosovalı golcü, 4 gol ve 2 asistle skora etki etti.