Ve resmen duyurdular! Radamel Falcao 6 aylığına geri dönüyor...

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen şu an İspanyol ekibi Rayo Vallecano'da kariyerine devam eden Radamel Falcao için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. 38 yaşındaki Kolombiyalı golcü, kariyerinin son imzasını atmak için geri dönüyor. İşte Radamel Falcao haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

La Liga'da Rayo Vallecano forması giyen Radamel Falcao için sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2021-2022 sezonu başında Galatasaray'dan ayrılarak İspanyol kulübüne transfer olan Kolombiyalı golcü ilerleyen yaşına rağmen yeni bir transfere daha imza atmaya çok yakın. Fransız basınında yer alan habere göre; Fransız devi Monaco, Vallecano ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Falcao'yu 6 aylığına kadrosuna katmaya çok yakın.

RADAMEL FALCAO'DAN 6 AYLIK İMZA

Rayo Vallecano forması giyen Radamel Falcao için sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İspanyol ekibinde 3'üncü sezonunu geçiren golcü oyuncu kariyerinin son transferine her an imza atabilir. Fransız basını, Ligue 1'de şampiyonluk yarışı veren Monaco'nun, Falcao'yu sezon sonuna kadar kadrosuna katmak için mutlu sona ulaşmaya çok yakın olduğunu iddia etti.

GALATASARAY'DA BEKLENENİ VEREMEMİŞTİ

Radamel Falcao, 2019-2020 sezonunda uzun süren pazarlık sonucunda büyük beklentilerle Süper Lig devi Galatasaray'a transfer olmuştu. Binlerce sarı-kırmızılı taraftarın havalimanında karşılamak için saatlerce beklediği golcü oyuncunun Galatasaray kariyeri hayal kırıklığı yaşatmıştı. Radamel Falcao, üst üste sakatlıklar yaşadığı Galatasaray'da tüm kulvarlarda sadece 43 maça çıkabilmiş ve 20 kez fileleri havalandırırken 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermişti.

SEZON RAKAMLARI

38 yaşındaki golcü oyuncu, Vallecano formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 16 maça çıktı. Falcao, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmişti.

www.aksam.com.tr