Ve resmen duyurdular! Merih Demiral geri dönüyor: Tarih bile belli oldu...

Suudi ekibi Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral için flaş bir gelişme yaşandı. Arabistan'da geleceği muamma olan milli oyuncu, resmen geri dönmeye hazırlanıyor. İşte Merih Demiral haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminde İtalyan ekibi Atalanta'dan Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olan Merih Demiral için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arabistan'a uyum sağlamakta zorlanan ve adı sık sık transferde anılan milli oyuncunın geri döneceği tarihi duyurdular.

MERİH DEMİRAL GERİ DÖNÜYOR

Sezon başında Al Ahli'ye transfer olan Merih Demiral, Arabistan'da istediğini bulamadı. Yaşadığı sakatlığında etkisiyle forma şansı bulmakta zorlanan milli savunmacı için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Ahli ile en son 22 Eylül 2023'te oynanan Al Nassr maçında ilk 11'de forma giyen savunma oyuncusu 16 Şubat'ta Al Akhdoud maçında 5 ay sonra ilk 11'e geri dönecek.

ADI MILAN İLE ANILIYOR

Milli oyuncunun adı transferde son olarak İtalyan devi Milan ile anılmıştı. İtalyan kaynaklı bazı kuruluşlar Merih Demiral'ın önümüzdeki sezon kesin olarak Milan forması giyeceğini iddia etmişti. 26 yaşındaki oyuncunun da Arabistan'dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor.

AL AHLI RAKAMLARI

Merih Demiral, Al Ahli formasıyla tüm kulvarlarda 8 maçta toplamda 509 dakika süre bulabildi. Milli oyuncu, bu sürede 1 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr