Ve resmen duyurdular! Alexander Sörloth transferi bitti

Geçtiğimiz sezon Villarreal formasıyla La Liga'ya damga vuran Alexander Sörloth için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarılılarda gösterdiği performansla dev kulüpleri peşine takan Alexander Sörloth'un yeni takımı belli oldu. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Ülkemizde bir dönem Trabzonspor forması da giyen Alexander Sörloth, 2023-2024 sezonunda ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın en çok konuşulan santrforlarından biri olmayı başarmıştı. Bonservisi Villarreal'de bulunan Norveçli oyuncunun adı Avrupa'nın birçok önemli kulübü ile anılmaya başlamıştı. Başarılı golcünün yeni adresi sonunda netlik kazandı.

ALEXANDER SORLOTH, ÇİZME'YE GİDİYOR

Romelu Lukaku'nun ardından golcü transferi yapmak isteyen Roma, aradığı ismi buldu. İspanyol basınında yer alan habere göre; Roma, Villarreal'in yıldız oyuncusu Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak için mutlu sona çok yaklaştı. İki takımın görüşmelerinde sona geldiği ve 29 yaşındaki yıldız oyuncunun en geç ay sonuna kadar Serie A devine imza atacağı kaydedildi.

ATLETICO MADRID İLE DE ANILMIŞTI

La Liga'da muhteşem bir sezon geçiren Alexander Sörloth'un adı ilk olarak Atletico Madrid ile anılmıştı. Başkent ekibinin Alvaro Morata ile yollarını ayırıp Norveçli golcüyü takıma katma planları yapmış ancak Villarreal'in yüksek bonservis talebi nedeniyle Atletico bu transferden vazgeçmişti.

SEZON RAKAMLARI

Alexander Sörloth geçtiğimiz sezon Villarreal formasıyla tüm kulvarlarda 41 resmi maçta 2954 dakika süre almıştı. 1.95'lik golcü, bu mücadelelerde 26 gol ve 6 asist üreterek takımının skor yükünü sırtlamayı başarmıştı.

www.aksam.com.tr