Ve resmen bitti bu iş! Cengiz Ünder'i duyurdular...

Yıldız oyuncu Cengiz Ünder'in gelecek sezon Marsilya'da forma giymeyeceği belirtildi. Fransız basınının duyurduğu haberde yeni kadro yapılanmasına giren Marsilya'nın Cengiz Ünder'i bonservisiyle satmak istediği ifade edildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Cengiz Ünder takımından ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız basınının aktardığı bilgiye göre kulüp milli futbolcu ile yollarını ayırmak istiyor. Yeni bir kadro yapılanmasına gideceği iddia edilen Marsilya'nın Cengiz Ünder'i satış listesine koyduğu belirtildi.

CENGİZ ÜNDER AYRILMAK İSTEMESE DE...

Fransız basını, Cengiz Ünder'in Marsilya'dan ayrılmak istemediğini ancak kulübün yıldız futbolcuyu bonservis geliri için satış listesine koyduğunu belirtti. İki taraf arasında yaşanan anlaşmazlık sonrasında ise Cengiz Ünder'in bu sezon başka takıma transfer olacağı ifade ediliyor. Milli futbolcu için Süper Lig şampiyonu Galatasaray devrede.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder sezon başında teknik direktör Igor Tudor'la anlaşmazlık yaşasa da daha sonrasında ilk 11'in vazgeçilmez oyuncusu olmuştu. 46 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu 32 kez ilk 11'de sahaya çıktı. 5 gol atmayı başaran Cengiz, 4 de asist yaptı.

www.aksam.com.tr