Ve resmen bitti bu iş! Mario Balotelli sezon sonuna kadar hayırlı olsun...

Mario Balotelli için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor'dan ayrılması beklenen ve İtalya'ya dönüş iddiaları ile gündeme gelen yıldız golcü Mario Balotelli için karar verildi. İşte detaylar...

Adana Demirspor'dan ayrılması beklenen Mario Balotelli için sürpriz bir gelişme yaşandı. Ara transferde adı birçok takımla gündeme gelen yıldız golcü Mario Balotelli'nin mavi-lacivertlilerdeki kaderi belli oldu.

MARIO BALOTELLI'NİN AYRILIĞI GÜNDEMDEYDİ

Sezon başında ikinci kez Adana Demirspor'a transfer olan Mario Balotelli, yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Ara transfer döneminde mavi-lacivertlilerden ayrılacağı iddiaları ile gündeme gelen yıldız golcünün İtalya Serie A'ya döneceği iddia edilmişti.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Adı birçok transfer iddiasıyla gündeme gelen Mario Balotelli için Adana Demirspor'da karar verildi. 5 Ocak Gazetesi'nin haberine göre; takımdan ayrılması beklenen Mario Balotelli ile aradaki pürüzler giderildi. Yıldız golcü sezon sonuna kadar mavi-lacivertlilerde kalacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli, bu sezon Adana Demirspor'da şu ana kadar 5 resmi maça çıkan Mario Balotelli, bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 181 dakika sahada kalan 33 yaşındaki yıldız golcü, 3 golle takımına katkıda bulundu.