Ve resmen bitti bu iş! Emre Mor'u duyurdular

Emre Mor için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'deki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Emre Mor için yeni teknik direktör İsmail Kartal kararını verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Emre Mor için flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla alkış toplayan Emre Mor için Fenerbahçe'de İsmail Kartal kararını verdi. Yıldız oyuncu, gelecek sezon sarı-lacivertlilerde kalacak.

EMRE MOR, PERFORMANSIYLA ALKIŞ TOPLADI

2022'nin yazında Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, 2025'in yazına kadar sözleşme imzalamıştı. Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayla büyük beğeni toplayan Emre Mor, taraftarların da sevgilisi oldu.

İSMAİL KARTAL KARARINI VERDİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal gidecek isimler için de karar vermeye başladı. Sabah'ın haberine göre; Kartal, Emre Mor için yönetime "Kesin kalsın" dedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ KARNESİ

Emre Mor geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıkmış ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer almıştı. Toplam 1584 dakika sahada kalan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, 6 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.