Ve resmen ayrılıyor! Victor Nelsson'un bileti kesildi

Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson ile yollar ayrılma seviyesine geldi. Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi A grubunda Bayern Münih karşılaşmasında Galatasaray'da dakika 78'de Angelino yerine oyuna dahil olan Victor Nelsson'un, sarı kırmızılıların yediği goldeki hatası Okan Buruk için bardağı taşıran son damla oldu.

Takımda yedek kalma krizi yaşayan Victor Nelsson, performansıyla beklentilerin altında kaldı, yollar ayrılma eşiğine geldi. Daha önce ayrılık sinyalleri veren Danimarkalı stoper, Galatasaray'lı yöneticilerin ısrarı sonucu takımda kalmıştı. Takıma ise Davinson Sanchez'in katılmasıyla yedek durumuna düşen Nelsson, daha fazla süre almak için tekrar ayrılma kararı aldı.

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi A grubunda Bayern Münih karşılaşmasında ise oyuna sonradan dahil olup Galatasaray'ın yediği golde hatası olan Victor Nelsson, Okan Buruk'un son inisiyatifini de kullanmış oldu. Galatasaray yöneticileri ise, yaşadığı form düşüklüğü ile piyasa değeri düşmeden Nelsson ile yollarını Ocak'ta ayırmak istiyor.

Galatasay taraftarı ise dün akşam oynanan Bayern Münih karşılaşmasında, genel olarak kötü performans gösteren ve yenilen gole sebebiyet veren Victor Nelsson'a ile sosyal medyada yoğun tepki gösterdi.

VICTOR NELSSON'DAN AYRILIK AÇIKLAMALARI

Galatasaray forması giyen Victor Nelsson ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulunup, ayrılık sinyalleri vermişti . İşte Nelsson'un açıklamaları...

"OYNAMAZSAM NE YAPACAĞIM?"

"Okan Buruk'la ve Erden Timur'la bazı görüşmeler yaptım. Tüm saygımla söylüyorum, Galatasaray'da oynamazsam ne yapacağım çok açık. İstanbul'da futbol oynamak için yaşıyorum ve oynamazsam başka bir yer bulmak zorundayım. Bu kesin! Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum."

"SÖZLEŞME UZATMAYACAĞIMI İLETTİM"

"Sözleşme görüşmelerim devam etmiyor. Son milli takım kampından sonra sözleşme uzatmayacağımı ilettim. Görüşmeler vardı ve neredeyse anlaşmıştık, ardından biraz daha düşündüm ve sözleşme uzatmayacağımı söyledim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl var ve 1 yıl daha uzatmak istemedim."

Sarı kırmızılıların stoperi Victor Nelsson, "Sözleşme uzatmadığın için mi yedek bırakıldın?" sorusuna ise, "Bilmiyorum. Bu teknik direktör Okan Buruk ve üst düzey yöneticilere sormanız gereken bir soru. Okan Buruk, takımdan sorumlu. Maçları kazanmak için en iyi oyuncularını yedek bırakabiliyor." cevabını vermişti.

"YEDEK KALMAKTAN NEFRET EDİYORUM"

"Şu anda Galatasaray'dayım ve bundan dolayı mutluyum. Bir süredir yedek kulübesindeyim ve şimdi ilk 11'e geri dönmek için çabalamam gerekiyor. Sinirliyim. Yedek kalmaktan nefret ediyorum. Özellikle de Manchester United maçında yedek kalmak... Bu yüzden bu milli takım kampına kızgın ve hırslı geldim."

www.aksam.com.tr