Ve resmen açıklandı! Vedat Muriqi sonunda geri dönüyor...

Vedat Muriqi için İspanya'da sıcak bir gelişme yaşandı. Mallorca'da yaşadığı sakatlığı atlatan ve sahalara geri dönen yıldız golcü Vedat Muriqi için teknik direktör Javier Aguirre'den müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Mallorca'da forma giyen Vedat Muriqi'den müjdeli haber geldi. İspanyol ekibinin teknikm direktörü Javier Aguirre, yaşadığı sakatlık sonrası sahalara dönen Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin ilk 11'e döneceğini açıkladı.

VEDAT MURIQI, 8 MAÇ SONRA GERİ DÖNDÜ

Kosova Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle Mallorca'da 8 maçı kaçıran Vedat Muriqi, La Liga'nın 21. haftasında oynanan Villarreal maçıyla sahalara geri döndü. Henüz ilk 11'e geri dönemeyen Kosovalı golcü için Javier Aguirre'den açıklama geldi.

GERİ DÖNÜYOR! RESMEN AÇIKLANDI...

Vedat Muriqi, Mallorca'da ilk 11'deki yerine geri dönüyor. İspanyol ekibinde teknik direktör Javier Aguirre, sakatlıktan dönen ve karşılaşmalara yedek kulübesinden başlayan Muriqi için açıklamalarda bulundu. Kosovalı golcünü henüz tam olarak hazır olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Hazır olduğu kanaatine vardığımızda ilk 11'deki yerini alacak." dedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Mallorca formasıyla şu ana kadar 15 resmi maça çıkan Vedat Muriqi, bu karşılaşmaların 12'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1120 dakika süre alan 29 yaşındaki Kosovalı golcü, 4 gol ve 2 asistle skora etki etti.