Ve resmi açıklama geldi! Anderson Talisca hayırlı uğurlu olsun

Anderson Talisca için eski takımı Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların başkan adaylarından Serdal Adalı, eski yıldızları Anderson Talisca'nın transferi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta seçim öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Başkan adaylarından Serdal Adalı, siyah beyazlıların transferini istediği Anderson Talisca için açıklamalarda bulundu. SkySpor Youtube kanalına konuşan Adalı, "Anderson Talisca transferi için ben gidersem alır gelirim." dedi.

ANDERSON TALİSCA HEYECANI

Beşiktaş taraftarı siyah beyazlılardan ayrılan Anderson Talisca'yı gittiği günden bu yana geri istiyor. Başkan adaylarından Serdal Adalı da, Brezilyalı futbolcu için açıklamalarda bulundu. Adalı, "Anderson Talisca ismi çok dolaşıyor. Oyuncunun şu anda kulübüyle mukavelesi var. Futbolda her şey olabilir. Özellikle Talisca'yı alacağım demiyorum. 'Görüşeceğiz' de demiyorum, ben gidersem alır gelirim." şeklinde konuştu.

ANDERSON TALİSCA'NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Al Nassr forması giyen Talisca bu sezon takımıyla 14 maça çıktı. 13 kez ilk 11'de görev alan 29 yaşındaki futbolcu, 17 gol 2 asistlik performans gösterdi.