Ve resmen açıklandı! Emre Akbaba transferi canlı yayında duyuruldu...

Emre Akbaba transferinde önemli bir gelişme yaşandı. Süper Lig'den çeşitli takımları peşine takan milli futbolcunun transferi için resmi açıklama da geldi. İşte Emre Akbaba transferinde son durum...

Adana Demirspor'da Emre Akbaba'nın geleceği belli oluyor. Mavi-lacivertlilerin başkanı Murat Sancak, birçok Süper Lig ekibinin talip olduğu yıldız oyuncu Emre Akbaba'nın geleceğini canlı yayında duyurdu.

EMRE AKBABA'YA SÜPER LİG'DEN 3 TALİP VAR

2022'nin yazında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer olan Emre Akbaba, takımın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başardı. Performansıyla büyük beğeni toplayan 31 yaşındaki oyuncuya Süper Lig'den Trabzonspor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor talip oldu.

AÇIKLAMA GELDİ! TRANSFER BİTTİ...

Emre Akbaba için X'te Space odasında canlı yayında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Emre Akbaba bizim sözleşmeli oyuncumuz hiçbir yere gidemez. Bu sene ona ihtiyacımız var." diyerek transfere noktayı koydu.

Ve beklenen transfer gerçekleşti! Resmen imzayı attı...

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıkan Emre Akbaba, bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2404 dakika sahada kalan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, 7 gol ve 1 asistle skora etki etti.