Ve Caner Erkin transferi sonunda bitti! Resmen açıklandı...

Caner Erkin için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken sıcak bir gelişme yaşandı. Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan tecrübeli sol bek Caner Erkin için Eyüpspor cephesinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin için transferde flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul temsilcisinin yöneticisinden adı transferde Galatasaray ile gündeme gelen Caner Erkin hakkında açıklama geldi.

CANER ERKİN, GALATASARAY İLE ANILIYORDU

2023'ün yazında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a imza atan ve kariyerinin en parlak sezonlarından birini geçiren Caner Erkin için geçtiğimiz günlerde sürpriz bir iddia gündeme gelmişti. Galatasaray'ın tecrübeli sol beki kadrosuna katmak istediği ileri sürülmüştü.

AÇIKLAMA GELDİ! TRANSFER BİTTİ...

Caner Erkin için Galatasaray iddiaları gündeme gelirken Eyüpspor cephesinden de açıklama geldi. Ertem Şener'in Youtube kanalına konuşan İstanbul temsilcisinin bir yöneticisi, tecrübeli sol bekin takıma ağabeylik yaptığını belirtirken, "Caner, bizimle kalacak. Galatasaray'a satmayacağız. Bizimle şampiyonluk yaşamadan bir yere bırakmayacağız." diyerek transfere noktayı koydu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Eyüpspor formasıyla şu ana kadar 19 resmi maça çıkan Caner Erkin, bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1559 dakika sahada kalan 35 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncusu, 5 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.