''Arda Güler konusunda Ali Koç ile anlaşamadık” Resmi açıklama geldi

Arda Güler konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Genç yıldızın bir sonraki satışından payı olan Gençlerbirliği, konuyla ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüklerini açıkladı. Başkan Niyazi Akdaş, Arda Güler'in payı için Fenerbahçe'den belli bir miktar para istediklerini ancak Ali Koç'un bu rakamın yarısını teklif ettiğini söyledi. Öte yandan Akdaş, konuyla ilgili bir kez daha görüşeceklerini belirtti.

Gençlerbirliği, Arda Güler'in sonraki satıştan payı konusunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile anlaşamadıklarını açıkladı. Arda Güler'in payı için Fenerbahçe'den belli bir miktar para istendiği duyurulurken, Ali Koç'un bu rakamın yarısını teklif ettiği belirtildi.

"ARDA GÜLER İÇİN ALİ KOÇ İLE ANLAŞAMADIK"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Fenerbahçe'de oynayan genç oyuncu Arda Güler'in sonraki satışından payından vazgeçmek için sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'la para konusunda anlaşamadıklarını belirtti.

"TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ"

Altyapıdan Fenerbahçe'ye sattıkları Arda Güler'in sonraki satışından payı konusunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'la bir görüşme yaptığını anlatan Akdaş, "Fenerbahçe'yle konuştum belli miktar istedim. Ali Koç'la görüştüm. İstediğimizin yarısını teklif etti. Kabul etmedik. Teklif ettikleri paraya vermek istemedim. Şimdi tekrar görüşeceğiz, uygun bir miktarda anlaşırsak bu payı vereceğiz." dedi.

EMİR ORTAKAYA'NIN DA SONRAKİ SATIŞTAN PAYI VAR

Akdaş, Fenerbahçe'ye sattıkları bir başka genç isim Emir Ortakaya'nın da sonraki satışından yüzde 20 paylarının olduğunu söyledi.