Ve resmen açıklandı! Anderson Talisca transferi sonunda bitti

Anderson Talisca'nın akıbeti sonunda belli oldu. Adı transferde uzun süredir Galatasaray ve Beşiktaş ile gündeme gelen ve Al Nassr'dan ayrılmak istediği iddia edilen Anderson Talisca, transfer için kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Anderson Talisca için flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia edilen Anderson Talisca'nın geleceği belli oldu.

ANDERSON TALISCA İÇİN SÜPER LİG İDDİALARI

Bir dönem Türkiye'de Beşiktaş forması giyen ve performansıyla büyük beğeni toplayan Anderson Talisca için geçtiğimiz günlerde yeniden Süper Lig iddiaları ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yanı sıra Galatasaray'ın da Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

TRANSFER RESMEN BİTTİ

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Anderson Talisca, basında çıkan haberlerin aksine Al Nassr'da mutlu. Kulübüyle 2026'nın yazına kadar sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldızın ayrılma gibi bir planı yok.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, geçtiğimiz sezon Al Nassr formasıyla toplam 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 25'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2270 dakika sahada yer alan Brezilyalı yıldız 21 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.