Ve Renato Sanches'i resmen duyurdular! Transfer Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

İtalya'da Roma forması giyen Renato Sanches için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Başkent ekibinde kiralık olarak forma giyen Portekizli oyuncu, Süper Lig'e transfer olmaya hazırlanıyor. İşte Renato Sanches haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Serie A'da başkent ekibi Roma'nın formasını giyen Renato Sanches için sıcak bir gelişme yaşandı. Kiralık olarak formasını giydiği Roma'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Bu sezon Roma'da istediği şansı bulamayan 26 yaşındaki oyuncu Süper Lig devine transfer olmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Renato Sanches'i devre arasında kadrosuna katacak.

RENATO SANCHES, TÜRKİYE'YE GELİYOR

Yaz transfer döneminde Paris Saint-Germain'den Roma'ya kiralanan Portekizli oyuncu Renato Sanchez, Çizme'de aradığını bulamadı. Roma'da bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan ve forma şansı bulmakta zorlanan orta saha oyuncusunun Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. İtalyan basını, Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın ocak ayında Renato Sanches'i kadrosuna katacağını manşetlerine taşıdı.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE DE İLGİLENMİŞTİ

Galatasaray, Portekizli oyuncuyu yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak için yoğun mesai harcamıştı. Sarı-kırmızılılar bu transferden eli boş dönmüş ve Renato, Roma'ya imza atmıştı.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Roma, Renato Sanches'i kiralık olarak kadrosuna katmıştı. İtalyan eki ile Paris Saint-Germain arasında yapılan anlaşmada şartlı olarak zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Roma, Portekizli oyuncunun bonservisini almak zorunda kalmamak için 26 yaşındaki oyuncuyla devre arasında yollarını ayırma kararı aldı. PSG, Galatasaray'ın ilgisinin ardından erken fesihe onay verdi.

ROMA RAKAMLARI

Renato Sanches, Roma formasıyla tüm kulvarlarda 9 maçta sadece 227 dakika süre alabildi. Orta saha oyuncusu bu sürede 1 gol ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr