Ve Rachid Ghezzal'da beklenen oldu! Beşiktaşlılar güne bu haberle uyandı

Rachid Ghezzal için Beşiktaş'ta beklenen haber geldi. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve geçtiğimiz günlerde takıma geri dönen yıldız oyuncu Rachid Ghezzal için karar verildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'dan müjdeli haber geldi. Sakatlığını atlatan ve hazırlık maçında oynayan yıldız oyuncu Rachid Ghezzal için siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş kararını verdi.

RACHID GHEZZAL SAHALARA GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'ta sezonun büyük bir bölümünü kaçıran Rachid Ghezzal, bu sezon Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Sivasspor maçıyla sahalara geri döndü.

KARAR VERİLDİ

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, Rachid Ghezzal için kararını verdi. Güneş, Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında da ilk 11'de yer verdiği Ghezzal'ı kalıcı olarak ilk 11'e monte etmeyi planlıyor. Güneş'in Cezayirli yıldızdan beklentisi büyük.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 11 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon sakatlıklardan belini doğrultamayan Rachid Ghezzal, yalnızca 11 resmi maçta forma giydi ve bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 492 dakika sahada kalabilen 31 yaşındaki Cezayirli yıldız, 2 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulunabildi.