Ve Piotr Zielinski imzayı atıyor! Son şampiyona ağır darbe: Herkesi ters köşe yaptı...

Serie A'da Napoli forması giyen ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Piotr Zielinski için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Deneyimli orta saha oyuncusu geleceği hakkında nihai kararını verdi. İşte Piotr Zielinski haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Serie A'da sekiz sezondur Napoli forması giyen Piotr Zielinski transferde hareketli günler yaşanıyor. Son şampiyon Napoli'de sözleşmesinin son yılına giren orta saha oyuncusuna birçok Avrupa kulübünün talip olduğu biliniyor. Polonyalı oyuncu, herkesi ters köşe yaparak Serie A'nın dev ekibine transfer olmaya karar verdi.

PIOTR ZIELINSKI, INTER'E İMZA ATIYOR

2016-2017 yılından beri Serie A'da Napoli forması giyen ve performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Piotr Zielinski, mavili taraftarları şoka uğratacak bir transfere adım atıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Napoli'nin ezeli rakiplerinden biri olan Inter'e sezon sonu imza atacak.

16 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER OLMUŞTU

Napoli, 2016 yılında kadrosuna kattığı Piotr Zielinski için oyuncunun eski kulübü Udinese'ye 16 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. O dönem piyasa değeri 12 milyon euro olan Zielinski'nin değeri şu an 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

Piotr Zielinski, sekiz sezondur formasını giydiği Napoli'de tüm kulvarlarda 350 maça çıkarken 50 gol ve 46 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr