Ve Paulo Dybala transferi resmen bitti! Anlaşmayı kendisi açıkladı...

Paulo Dybala transferinde beklenen haber geldi. Süper Lig devinin de hedefinde olan Arjantinli golcü, anlaşma sağladığını resmen açıkladı. İşte Paulo Dybala transferinin detayları...

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte Türkiye ve Avrupa transfer pazarında hareketli günler yaşanıyor. Futbolda bir yandan EURO 2024 heyecanı devam ederken, diğer taraftan dev kulüpler kadrosuna kattıkları yıldızları bir bir duyurmaya başladı. Gündeme ise birçok önemli futbolcu gelmişti. O isimler arasında en dikkat çeken oyunculardan birisi Paulo Dybala oldu.

İtalya Serie A'da Roma forması giyen Arjantinli golcü, geleceğine ilişkin kararını verdi.

PAULO DYBALA TRANSFERİ İÇİN YARIŞA GİRDİLER!

Transferde en gözde oyuncular arasında yer alan Paulo Dybala, birçok dev kulübü de peşine taktı. Süper Lig'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da listesinde olan yıldız futbolcu için son olarak harekete geçen ekip, Manchester United olmuştu. İngiltere'den gelen bilgilere göre Kırmızı Şeytanlar, Paulo Dybala transferini tamamlamak için tüm imkanlarını seferber etti. Ancak yaşanan gelişmenin ardından bu transferin suya düştüğü ortaya çıktı.

KARARINI VERDİ!

İtalyan basını, Paulo Dybala'nın geleceğine ilişkin verdiği kararı açıkladı. İtalya'dan gelen bilgilere göre; 30 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Roma'da kalma kararı aldığını açıkladı. Haberin detayında oyuncunun İtalya'da mutlu olduğu ve takımdan ayrılmak istemediği belirtildi. Yıldız futbolcu kulübüyle anlaşma sağladı ve gelecek sezon da Roma formasını giyecek.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Öte yandan Roma cephesi, oyuncunun maaşını da arttırarak yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon Roma'da 39 maçta forma giyen Dybala, 16 gol ve 10 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

www.aksam.com.tr