Ve Paulo Dybala sonunda “Geliyorum” dedi! Yüzyılın transferi resmen duyuruldu...

Roma'da sürpriz Paulo Dybala gelişmesi yaşanıyor. 30 yaşındaki yıldızın yeni adresini Ada basını duyurdu. İşte Paulo Dybala haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Paulo Dybala, ikinci sezonunu geride bıraktığı Roma'da takımın en büyük yıldızı konumunda. Başkent ekibinde teknik direktör Daniele De Rossi'nin takımda kalması için büyük çaba sarf ettiği 30 yaşındaki forvet, İtalya'ya veda etmeye hazırlanıyor. Dybala'nın yeni adresi ise Premier Lig oluyor.

PAULO DYBALA KIRMIZI ŞEYTANLAR'A

Premier Lig'de çok uzun zamandır başarılı olmakta zorlanan Manchester United, gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti. Kırmızı Şeytanlar, bu doğrultuda ilk tercihini Paulo Dybala'dan yana kullandı. İngiliz basınında yer alan haberde; MANU'nun, Arjantinli yıldıza cazip bir maaş teklif ettiği ve Dybala'nın da bu teklife sıcak baktığı aktarıldı.

TEMMUZ SONUNA KADAR 12 MİLYON

Paulo Dybala'nın, Roma ile olan sözleşmesindeki özel bir maddeden dolayı temmuz ayının sonuna kadar 12 milyon euro serbest kalma bedeli bulunuyor. Bu konuyu fırsat bilen birçok kulüp başarılı futbolcu için sıraya girerken, bir adım önde bulunan ekip ise Manchester United oldu.

39 MAÇTA 26 GOL KATKISI

Geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 39 maçta sahaya çıkan Paulo Dybala, 16 gol ve 10 asist ile takımının en skorer ismi olmayı başarmıştı.

www.aksam.com.tr