Ve Paulo Dybala ligi altüst etmeye geliyor! Teklife ''Evet'' dedi: Havalimanı dolup taşacak...

Paulo Dybala için Roma hikayesi sezon sonunda sona eriyor. İtalyan ekibinden ayrılmaya hazırlanan ve adı Galatasaray ile de gündeme gelen yıldız oyuncu Paulo Dybala'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Serie A ekibi Roma'da forma giyen Paulo Dybala, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Gelecek sezon nerede forma giyeceği uzun süredir merak konusu olan Paulo Dybala'nın yeni takımını duyurdular.

PAULO DYBALA, ROMA'YA VEDA EDİYOR

2022'nin yazında Juventus'tan bedelsiz Roma'ya transfer olan Paulo Dybala, İtalyan ekibinde yeniden yükselişe geçerek performansıyla büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz ara transferde adı birçok takımla gündeme gelen Arjantinli yıldızın transferi bir türlü gerçekleşmemişti. Ancak 30 yaşındaki yıldız, sezon sonunda Roma'ya veda etmeye hazırlanıyor.

Yıldız oyuncunun adı ara transferde Galatasaray'ın da gündemine gelmişti.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; La Liga takımlarından Atletico Madrid, Roma'da forma giyen Paulo Dybala'yı sezon sonunda kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibi, transferi yıldız oyuncunun 13 milyon euroluk çıkış maddesini kullanarak bitirecek. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde prensipte anlaşma sağlandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Paulo Dybala, bu sezon Roma formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 20'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1580 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Arjantinli yıldız oyuncu, 9 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.