Ve Paulo Dybala 3 yıllığına hayırlı olsun! Anlaşma resmen sağlandı...

Roma'da sürpriz Paulo Dybala gelişmesi yaşanıyor. Adı Süper Lig ekipleriyle de geçen yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Paulo Dybala haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Paulo Dybala, 2022 yılında Juventus'tan ayrılarak bedelsiz olarak Roma'ya katılmıştı. Başkent ekibinde yeniden ritim bulan ve takımın en önemli ismi olan 30 yaşındaki forvet, İtalya'dan ayılmak için gün sayıyor. Dybala'nın yeni adresi ise Premier Lig devi olacak.

PAULO DYBALA, MANCHESTER UNITED'A GİDİYOR

Manchester United, Paulo Dybala transferini bitirmeye hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Gelecek yıl için kadroda önemli bir revizyona gidecek olan Kırmızı Şeytanlar'ın hücum bölgesini Arjantinli yıldız ile güçlendireceği ve oyuncuya 3 yıllık kontrat önerileceği aktardı. Dybala'nın da Premier Lig'de forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

12 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ

Haberin detaylarında Paulo Dybala'nın İtalya dışındaki kulüplere 12 milyon euroluk serbest kalma maddesinin olduğu yer aldı. Bu maddenin 1 Temmuz'da başlayacağı ve 1 ay geçerli olacağı ifade edildi. Manchester United'ın da bu transferi temmuz ayı içerisinde bitirmesi bekleniyor.

TÜRK KULÜPLERİ DE İLGİLENİYORDU

Paulo Dybala'nın adı Süper Lig'in dev kulüpleriyle de sık sık anılmıştı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oyuncuya ilgilerinin olduğu biliniyordu. Bu iddialara ilk cevap Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'dan gelmişti. Portekizli hoca açıklamasında, "Eski takımımdan hiçbir oyuncuyla ilgilenmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

BU SEZON 26 GOL KATKISI

Bu sezon Roma formasıyla 39 maçta görev alan Paulo Dybala, takımı adına skora 16 gol ve 10 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr