Ve Paul Pogba sonunda “Geliyorum” dedi! Tarihi transferi resmen duyurdular

Paul Pogba futbola geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Juventus forması giyen Fransız orta sahanın yeni adresini İtalyan basını duyurdu. İşte Paul Pogba haberinin detayları…

Paul Pogba doping kullandığı gerekçesiyle futboldan 4 yıl men cezası almıştı. Geçtiğimiz günlerde cezası 18 aya düşürülen 31 yaşındaki futbolcu 2025 Mart ayında sahalara dönebilecek. Juventus'tan ayrılması beklenen Pogba sürpriz bir adresle yeşil sahalara geri dönecek.

RONALDO'DAN PAUL POGBA'YA DAVET

İtalyan basınında yer alan haberde Paul Pogba için flaş gelişme duyuruldu. Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'nun Fransız yıldızı Suudi Arabistan'a davet ettiği öne sürüldü. İkili daha önce Manchester United'da 1 yıl birlikte oynamışlardı. Pogba'nın da Ronaldo'nun teklifine olumlu yaklaştığı ve kariyerini Al Nassr'da sürdürmeye yakın olduğu haberin detayları arasında yer aldı.

FENERBAHÇE İLE DE ANILMIŞTI

Cezasında indirime gidilmesinin ardından Paul Pogba'nın adı Süper Lig devi Fenerbahçe ile de anılmıştı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun daha önce Manchester United'da birlikte çalıştığı yıldız oyuncuyu takımda görmek istediği iddia edilmişti. Paul Pogba'ya ayrıca MLS takımlarının da ilgisi olduğu söyleniyor.

SON MAÇI 1 YIL ÖNCE

Paul Pogba doping cezası almadan önceki son maçına 3 Eylül 2023'te Juventus formasıyla Empoli'ye karşı çıkmıştı. 31 yaşındaki orta saha bu karşılaşmada 28 dakika görev almıştı.

www.aksam.com.tr