Ve Ozan Tufan, Türkiye'ye geldi! Resmen duyuruldu...

Ozan Tufan, uzun zaman sonra Türkiye'ye geldi. İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen ve başarılı performansıyla beğeni toplayan Ozan Tufan, takımıyla birlikte Antalya'ya geldi. İşte detaylar...

Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, Türkiye'ye geldi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın da dahil olduğu İngiliz ekibinin kafilesi bir haftalık antrenman kampı için dün sabah Antalya'ya geldi.

OZAN TUFAN, BU SEZON BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, geçtiğimiz sezon gibi bu sezon da takımın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başardı. 28 yaşındaki oyuncu, başarılı performansı ve takıma katkısıyla teknik direktör Liam Rosenior'un vazgeçilmezi oldu.

TÜRKİYE'YE GELDİLER

Ada basınında yer alan habere göre; Ozan Tufan'ın da dahil olduğu Hull City, dün sabah saatlerinde Türkiye'ye geldi. İngiliz ekibi, Liam Rosenior önderliğinde Antalya'da bir hafta kamp yapacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ozan Tufan, bu sezon Hull City forması ile şu ana kadar 31 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 18'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1658 dakika sahada kalan 28 yaşındaki oyuncu, 8 golle takımına katkıda bulundu.