Ve Ozan Tufan 3 yıllığına hayırlı uğurlu olsun! Kimse bu transferi beklemiyordu...

Ozan Tufan, İngiltere kariyerinde yeni bir sayfa açmaya çok yakın. Transfer döneminde adı birçok kulüple alınan deneyimli orta sahaya Premier Lig'den talip çıktı. Ozan Tufan gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Ozan Tufan, 2022 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak 3 milyon euro karşılığında Championship ekiplerinden Hull City'nin yolunu tutmuştu. Burada gösterdiği istikrarlı performans ve attığı gollerle taraftarın sevgisini kazanan deneyimli orta saha, Premier Lig kulüplerinin dikkatinden kaçmadı.

OZAN TUFAN'A WEST HAM KANCASI

Ozan Tufan, sezon sonunda West Ham United'a imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; West Ham'ın en yakın zamanda milli futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı belirtildi. İngiliz ekibinin başarılı orta sahaya üç yıllık sözleşme önereceği haberin detayları arasında yer aldı. Teknik direktör David Moyes'un Ozan Tufan'ı yakından takip ettiği ve 29 yaşındaki orta sahanın Hull City formasıyla gösterdiği performanstan etkilendiği ifade edildi.

"ÇOK YÖNLÜLÜĞÜYLE FARK YARATABİLİR"

Haberde Ozan Tufan'ın West Ham United'a imza atması durumunda takıma büyük ölçüde fayda sağlayacağı yorumu yapıldı. Milli futbolcu için, "Orta sahanın her yerinde ve kanatta dahi oynayabilen bir isim. Takımda yaratıcılık ve zenginlik oluşturacaktır." sözleri kullanıldı.

HULL CITY İLE SEZON PERFORMANSI

Ozan Tufan bu sezon Hull City formasıyla 31 maçta 1658 dakika sahada kaldı. Başarılı orta saha takımı adına skora attığı 8 gol ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr