Ve Olivier Giroud hayırlı olsun! Resmen duyurdular: Süper Lig devinden yılın transferi...

Çizme'de Milan forması giyen Olivier Giroud için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Dev ekiple sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fransız golcü, Süper Lig'e geliyor. İşte Olivier Giroud haberinin detayları...

İtalya Serie A'da Milan formasını terleten ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Olivier Giroud için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Çizme ekiyle sözleşme uzatmayacak olan Fransız oyuncu, ülkemize gelmeye hazırlanıyor.

OLIVIER GIROUD, GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

Fransızların son yıllarda yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan Olivier Gİroud, 3 sezonluk Milan macerasını sonlandırarak Türkiye'ye geliyor. Fotospor'da yer alan habere göre; Mauro Icardi'nin arkasını güçlü bir santraforla desteklemek isteyen Galatasaray, Olivier Giroud'u gündemine aldı.OKAN BURUK BİZZAT GÖRÜŞECEKFransız oyuncuyla ile bizzat teknik direktör Okan Buruk'un görüşeceği haberin detaylarında yer aldı. Buruk, Leo Dubois ile aynı menajerle çalışan Giroud'u Şampiyonlar Ligi kozuyla ikna etmeyi planlıyor. Giroud'un da yeni bir maceraya yelken açması bekleniyor.KARİYER RAKAMLARIOlivier Giroud, kariyeri boyunca tüm kulvarlarda toplam 707 maça çıktı. 38 yaşındaki golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 283 gol ve 101 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.