Ve Nicolo Zaniolo transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Herkes bu haberi bekliyordu...

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo'nun geleceği şekillenmeye başladı. İngiliz ekibinin opsiyonunu kullanmama kararı aldığı Nicolo Zaniolo, transferi hakkında bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Ali Rıza Solmaz

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, sezon başında Türkiye'den ayrılarak Ada ekibi Aston Villa'ya kiralanmıştı. Büyük umutlarla transfer edilen İtalyan yıldız, Villa'da sınıfı ve geçemedi ve opsiyon maddesi kullanılmayacak. İtalya'ya dönmesi beklenen Zaniolo, transferine son noktayı koydu.

NICOLO ZANIOLO, LAZIO TRANSFERİNİ BİTİRDİ

İtalyan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak gösterilen Nicolo Zaniolo, İngiltere'de tutunamadı. Serie A'ya Lazio formasıyla döneceği iddia edilen yıldız orta saha oyuncusu bu konu hakkında bir açıklama yaptı. Zaniolo, Lazio'ya asla gitmeyeceğini açıklayarak bu transferi resmen bitirmiş oldu.

SEZON RAKAMLARI

Nicolo Zaniolo, bu sezon Aston Villa ile tüm kulvarlarda 31 maçta toplam 1012 dakika süre bulabildi. İtalyan yıldız, bu sürelerde 3 kez gol sevinci yaşadı.

GALATASARAY RAKAMLARI

25 yaşındaki başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 12 maçta 488 dakika süre almıştı. Zaniolo bu mücadelelerde 2'si Fenerbahçe'ye olmak üzere 5 kez fileleri havalandırırken 1 kez de asist yapmıştı.

www.aksam.com.tr